Rekreativci

U ovim terminima se radi sa polaznicima koji nisu u dobrom kondicionom stanju i koji nikada nisu trenirali kik boks. Rad je strpljiv i postepen, nivo opterećenja je prilagođen mogućnostima početnika. Uzima se u obzir pol, starost, zdravstveno stanje na osnovu čega se određuje trenažni napor. Našim treninzima se unapređuje kondicija, snaga, izdrzljivosti, brzina i fleksibilnost.
Stručan rad se odvija po planu koji je ocenjen sa ocenom 10 na fakultetu za sport.
Šta je potrebno za upis?
Za pocetak se mora obaviti razgovor sa trenerom kako bi se precizirali svi detalji i odredila grupa. Obavezan je lekarski pregled koji vazi 6 meseci.
Lekarski pregled se obavlja kod specijaliste sportske medicine. Obavezno je popuniti upisnicu, ako je polaznik maloletan upisnicu i saglasnost popunjava roditelj.
Svi maloletni polaznici moraju dostaviti kontakt telefon jednog od roditelja.
Naša prednost je rad u malim grupama što omogućava ravnomernu pažnju trenera prema svim članovima.
Odnosi u klubu su kolegijalni i prijateljski, svaki oblik diskriminacije je zabranjen. Strogo je zabranjeno propagiranje bilo kakvih političkih ili drugih ekstremnih ideologija.

Termini :
Ponedeljak, sreda i petak od 09h, 17h, 18h i utorak, četvrtak i subota od 19h, 20h, 21h, 22h treninge vodi diplomirani sportski trener Kristijan Pavlovic
Ponedeljak, sreda i petak od 19h – Grupa za devojke, treninge vodi višestruka prvakinja Beograda, drzave i Balkana Nina Koroman.
Ponedeljak, sreda, petak od 20h i 21h, treninge vodi visi sportski trener Dragan Golubovic.

Cena mesečne članarine je 2500 din.